/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Utilaje de şantier second-hand

 1.145 anunţuri de utilaj de şantier second-hand

Dispunere 1 pe 55
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de utilaj de şantier:

Atlas Copco, Caterpillar, Doosan, FG Wilson, Ingersoll rand, Intequedis, Cummins, SDMO
Echipamentul de amplasament Echipamentul de amplasament este echipamentul utilizat pentru a asigura sau facilita buna funcționare a șantierelor de lucru. Utilizarea acestor materiale se referă atât la construcții, cât și la construcțiile civile. Cele mai utilizate materiale sunt generatoarele, compresoarele sau chiar bungalourile. Grupul electric singur își produce electricitatea și astfel alimentează mașinile de construcții. Compresorul este utilizat pentru acționarea dispozitivelor pneumatice utilizate în industria construcțiilor. În cele din urmă, bungaloul, sau uneori numit adăpost de șantier, permite echipelor să aibă un loc departe de sit, care poate fi fie un birou, fie un spațiu dedicat lucrătorilor. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, consultați toate anunțurile pentru utilaje de construcții de la Atlas Copco, Caterpillar, Ingersoll Rand, Cummins și FG Wilson.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: