/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Turn de iluminat second-hand

 46 anunţuri de turn de iluminat second-hand

Dispunere 1 pe 3
<<
<
1 2 3
>>

Principalele mărci de turn de iluminat:

Atlas Copco, Tower Light, Generac, Himoinsa, Kubota, SDMO, Gen Set, SMC
Turnul de lumină Turnul de lumină este un echipament mobil utilizat pe șantierele de construcții pentru a facilita munca pe timp de noapte sau pe întuneric. Echipat cu proiectoare, poate ilumina șantierele de lucru pe o suprafață mare. Echipat cu un generator sau conectat la un generator, turnul de iluminat are un catarg a cărui înălțime și orientare sunt reglabile și la capătul care sunt fixate mai multe lămpi ( de obicei , 4 sau 6). Aceste lămpi foarte puternice se pot roti în general pentru a se lumina în mai multe direcții. Turnurile de lumină sunt cel mai adesea remorcabile (catargul este pliat în timpul transportului) și beneficiază de stabilizatori care permit instalarea acestora pe toate tipurile de teren. Yanmar, Genelec, JCB, Inmesol, Wacker Neuson, Generac, Tower Light: anunțurile pentru turnurile de iluminat folosite sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com! Care este prețul unui Light Tower folosit? Pe Europa-Lucrări-Publice.com, cel mai mic preț pentru un turn de iluminat uzat este de aproximativ 2.000 EUR. Prețul mediu este de 6.500 EUR. Căutați cel mai ieftin turn de iluminat? Europa-Lucrări-Publice.com este locul potrivit pentru a cumpăra un turn de lumină low cost. Dacă sunteți în căutarea unui turn de iluminat folosit, îl veți găsi la cel mai bun preț printre anunțurile noastre profesionale și private de utilaje.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: