/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Compresoare second-hand

 252 anunţuri de compresor second-hand

Dispunere 1 pe 12
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de compresor:

Atlas Copco, Ingersoll rand, Doosan, Compair, Kaeser, Mauguière, Atlas, Rotair
Compresor Un compresor este o piesă de echipament de construcție care este utilizată pentru a comprima aerul pentru a opera diferite dispozitive pneumatice utilizate în construcții. Echipate cu un motor electric sau termic, compresoarele permit astfel efectuarea a tot felul de lucrări: sablare (curățare), găurire, șlefuire, pulverizare ... Cel mai adesea este un sistem cu șurub (modele mici) sau piston (pentru profesioniști) care generează presiunea necesară comprimării aerului. Presiunea maximă a unui compresor de aer este de aproximativ 500 de bari, iar rezervorul său poate rezista până la 200 de litri. Aceste dispozitive sunt uneori zgomotoase, iar producătorii depun eforturi pentru a reduce decibelii. Compresoarele mobile utilizate în aer liber pe șantierele de construcții sunt proiectate să reziste la temperaturi extreme, atât la cald, cât și la rece. Lucrarea necesită uneori utilizarea mai multor compresoare combinate într-o stație de compresoare. Atlas Copco, Ingersoll rand, Sullair, Kaeser, Compare, Demag: anunțurile pentru compresoarele de aer uzate sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com. Care este prețul unui compresor folosit? Pe Europa-Lucrări-Publice.com, cel mai mic preț pentru un compresor folosit este de aproximativ 150 €. Prețul mediu este de 9.500 EUR. Căutați cel mai ieftin compresor? Europa-Lucrări-Publice.com este locul potrivit pentru a cumpăra un compresor de șantier la un preț redus. Dacă sunteți în căutarea unui compresor folosit, îl veți găsi la cel mai bun preț printre anunțurile noastre pentru utilaje profesionale și personale.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: