/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Ciocan pneumatic second-hand

 16 anunţuri de ciocan pneumatic second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de ciocan pneumatic:

Sullair, Hydra, Montabert, Ryobi
Ciocan Ciocanul este o mașină folosită în construcții pentru a rupe vertical betonul, asfaltul sau suprafețele stâncoase la nivelul solului. Mânerele permit unui operator să manipuleze ciocanul. Dălta este elementul care lovește suprafața care trebuie distrusă. Este alimentat de un piston adăpostit într-un cilindru și alimentat cu aer comprimat de la un compresor. Există, de asemenea, ciocane portabile, cunoscute sub numele de ciocane cu dalta sau dalte pneumatice: sunt mai ușoare și pot fi utilizate orizontal pe alte suprafețe decât solul. De asemenea, sunt mai silențioase decât ciocanele mari de construcție. Hiltu, Ingersoll Rand, Atlas Copco, Sandvik, Hydra, Tabe: anunțuri jackhammers second-hand pe Europa-Lucrări-Publice.com! Care este prețul unui ciocan folosit? Pe Europa-Lucrări-Publice.com, cel mai mic preț pentru un ciocan de ocazie este de aproximativ 100 €. Prețul mediu este de 4.000 EUR. Căutați cel mai ieftin jackhammer? Europa-Lucrări-Publice.com este locul potrivit pentru a cumpăra un ciocan la un preț scăzut. Dacă sunteți în căutarea unui ciocan de ocazie, îl veți găsi la cel mai bun preț printre anunțurile noastre profesionale și private.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: