/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Pompă second-hand

 41 anunţuri de pompă second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de pompă:

Varisco, Selwood, Atlas, Deutz, Ingersoll rand, Kubota, Mercedes, Worms
Pompa Pompa este un dispozitiv utilizat pe șantierele de construcție pentru a aspira și apoi a livra un lichid. Se folosește, de exemplu, pentru drenarea terenului înainte de începerea lucrărilor (pompa de evacuare). Unele pompe sunt, de asemenea, submersibile. Există pompe rotative (pompe centrifuge) sau cu mișcare alternativă (pompe cu piston). Motorul, electric sau diesel, transformă această energie în energie mecanică care mișcă fluidul. Debitul sau energia cinetică este exprimat în m3 / s, iar presiunea sau energia potențială este măsurată în bari. Motopompa sau unitatea de pompare a motorului combină o pompă hidraulică și un motor termic. Poate fi fix sau mobil (tractat sau montat pe un camion sau remorcă). KSB, Habermann, Warman, Gardner Denver, Iveco: anunțurile pompe second hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: