/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Container şantier second-hand

 37 anunţuri de container şantier second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de container şantier:

Cougnaud, Bodard, Gruau, Containex, Algeco, CNSE, JCR, Portakabin
Bungalou pentru construcții Bungaloul pentru construcții, numit și adăpost pentru construcții, este o clădire prefabricată care poate fi instalată rapid pe un șantier de construcții. Acesta găzduiește lucrători și poate servi ca garderobă, sală de mese, facilități sanitare, birouri sau chiar depozite pentru echipamente. Un set care reunește mai multe bungalouri destinate acestor funcții diferite se numește cantonament de viață de bază sau de sit. Un adăpost pentru șantier este ca un container transformat. Unele bungalouri dotate cu roți pot fi remorcate (vorbim de „remorci”), celelalte sunt mutate pe transportoare. Prefabricatele pot fi stivuite pentru a forma o structură pe mai multe etaje. Clădirile modulare utilizate ca birouri beneficiază de izolație armată. Unii producători oferă adăposturi personalizate în funcție de nevoile clienților lor. Algeco, Bodard, Cougnaud, Pagin, CNSE, Containex, Solfab ... anunțurile pentru adăposturi pentru construcții second hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com! Care este prețul unei bungalouri de construcții second-hand? Pe Europa-Lucrări-Publice.com, cel mai mic preț pentru un bungalou de construcție uzat este de aproximativ 2.000 EUR. Prețul mediu este de 19.000 EUR. Pentru un algeco, cel mai mic preț este de 1.900 EUR; prețul mediu este de 19.700 € Căutați cel mai ieftin bungalou pentru construcții? Europa-Lucrări-Publice.com este locul potrivit pentru a cumpăra un bungalou pentru construcții low cost. Dacă sunteți în căutarea unui bungalou la mâna a doua, îl veți găsi la cel mai bun preț printre anunțurile noastre profesionale și private de utilaje.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: