/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Lansator de conducte second-hand

 40 anunţuri de lansator de conducte second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de lansator de conducte:

Caterpillar, Liebherr
Pipelayer Pipelayer sau pipelayer este o mașină de construcție utilizată pentru a ridica, manipula și introduce elemente de conducte sau conducte în sol. Este utilizat în principal în industria petrolului și gazului. Echipat cu șenile, stratul de conducte este similar cu un excavator hidraulic. Poate ridica câteva zeci de tone. Un sistem de gestionare a sarcinii face posibilă controlul operațiunilor de ridicare a conductelor. Tractorul de așezare a țevilor este foarte manevrabil datorită platformei sale care îi permite să pivoteze 360 °. Pentru a conduce Pipelayer într-un șantier de construcții, vi se va cere să stăpâniți această mașină care este, în general, sancționată de un certificat sau licență de categoria 3 Caces. Cat, Volvo, Liebherr, Shantui: principalele mărci de straturi de conducte sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com. Descoperiți anunțurile noastre pentru straturi de conducte second hand.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: