/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Echipamente pentru construcţii second-hand

 4.123 anunţuri de echipamente pentru construcţii second-hand

Dispunere 1 pe 197
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de echipamente pentru construcţii:

Caterpillar, Volvo, Liebherr, Verachtert, Morin, Case, Komatsu, EMM Company
Echipamente pentru lucrări publice Echipamentele de construcție sunt accesorii care pot fi adaptate la diferite mașini de construcții, cum ar fi excavatoare, buldoexcavatoare, încărcătoare sau chiar macarale și buldozere. Materialele cele mai utilizate sunt cupe, cupe, ciocane, sortare, Greifere atașamente și cuplaje etc ... Galeata este instrumentul plasat la capătul brațului de excavator mecanice, este de asemenea prezent pe incarcatoarele si dispozitive de ridicare. Există mai multe tipuri de găleți în funcție de acțiunea care trebuie efectuată, cum ar fi cupa de mutare a pământului, cupa de curățare sau cupa de șanț. Este unul dintre cele mai căutate instrumente de către profesioniștii din construcții. De la marca Caterpillar la marca Volvo, prin intermediul mărcilor Morin și Liebherr, veți găsi toate echipamentele pentru echipamentele dvs. de construcție pe Europa-Lucrări-Publice.com Europa-Lucrări-Publice.com: cumpărați echipamentul de construcții de ocazie de pe site-ul nostru Europa-Lucrări-Publice.com este un site de referință de mai bine de zece ani: pe site-ul nostru, veți avea acces în câteva clicuri la toate anunțurile de lucrări publice care vă vor permite să vă desfășurați munca cu liniște sufletească. Printre anunțurile pentru piese de echipamente second hand, veți găsi articole de toate tipurile. Găleatele Europa-Lucrări-Publice.com vă oferă acces la o gamă largă de mai mult de o mie de găleți, adaptabil la toate tipurile de utilaje: dacă doriți să cumpărați o găleată terasiere folosite, veți găsi pe site - ul nostru mai mult de 200 de anunțuri pentru găleți adaptabile tuturor dealerilor: Liebherr , Caterpillar, Volvo, masini TK ... Aveți grijă atunci când atașați galeata dvs. pentru a fi sigur că va adapta la mașina dvs. de construcție, și să ia în considerare diametrul axului pe care trebuie să se adapteze la natura muncii. Europa-Lucrări-Publice.com vă permite, de asemenea, să alegeți găleți de tranșee, găleți de șanț și multe altele. Dispozitive de fixare și cuplaje Pentru a vă monta cupa pe mașina dvs. de construcție, veți avea nevoie de o prindere adecvată. Pentru aceasta, Europa-Lucrări-Publice.com oferă mai mult de 250 de reclame pentru cuplaje și cuplaje second-hand. Datorită acestor piese esențiale, vă puteți modula singur mașina de construcție, adaptându-o la nevoile dumneavoastră. Înainte de a începe achiziția, vă invităm să vă puneți câteva întrebări: doriți un cuplaj rapid? Care este lățimea cupei tale? De ce tip de găleată aveți nevoie? Vindem elemente de fixare de la producători recunoscuți: Case, Komatsu, Lehnhoff, Caterpillar ... Ciocane hidraulice Numit și un spărgător hidraulic, ciocanul hidraulic se conectează la brațul articulat al excavatorului. Cu un cuplaj rapid, puteți finaliza operațiunea în mai puțin de o jumătate de oră. Mustang, Furukawa, Montabert ... Găsiți mărci de referință.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: