/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Utilaje de şantier cofraj second-hand

 75 anunţuri de utilaj de şantier cofraj second-hand

Dispunere 1 pe 4
<<
<
1 2 3 4
>>

Principalele mărci de utilaj de şantier cofraj:

Intequedis, Secatol, Outinord, G.B.M, Peri, Sateco, Eichinger, Hussor
Cofraj Cofrajul este un set de elemente care constituie o structură care ține temporar betonul în timp ce acesta se usucă. Oferă betonului forma dorită. Expresia „cofraj brut” înseamnă beton care tocmai a terminat de fixat și care a păstrat o anumită rugozitate după îndepărtarea cofrajului. Alcătuit din cofraje, cofrajele sunt utilizate în special pentru construcții cu o structură armată, cum ar fi betonul armat, numit și beton cofraj. Cofrajele, din lemn sau metal, sunt fixate împreună prin distanțieri și echipate cu tije de prindere pentru a menține structura. Turnarea betonului în cofraj este realizată de vibratoare: vorbim despre vibrația betonului. Pentru lucrul la înălțimi mari, se utilizează cofraje de cățărare sau alunecare. Recuzita este folosită pentru a ține cadrele. Anunțurile de cofraj folosite sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com: găsiți mărcile Outinord, Hussor, Sateco, Ischebeck. Care este prețul unui cofraj folosit? Pe Europa-Lucrări-Publice.com, cel mai mic preț pentru un cofraj folosit este de aproximativ 2.500 €. Prețul mediu este de 25.000 EUR. Căutați cel mai ieftin cofraj? Europa-Lucrări-Publice.com este locul potrivit pentru a cumpăra cofraje la un preț scăzut. Dacă sunteți în căutarea unui cofraj folosit, îl veți găsi la cel mai bun preț printre anunțurile noastre profesionale și private de utilaje.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: