/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Grupuri electrogene second-hand

 238 anunţuri de grup electrogen second-hand

Dispunere 1 pe 12
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de grup electrogen:

Caterpillar, FG Wilson, Atlas Copco, Doosan, Cummins, SDMO, Pramac, Perkins
Generator Un generator sau generator este o mașină destinată să producă electricitate în locuri care nu sunt conectate la rețeaua electrică sau în cazul unei defecțiuni a acesteia. Pe șantierele de construcții, generatoarele fac posibilă exploatarea diferitelor echipamente de construcții, cum ar fi betoniere sau macarale. Majoritatea generatoarelor funcționează cu un motor termic care acționează un alternator; alternatorul produce electricitate care este măsurată în kilovolt-amperi (kVA). Grupurile electrogene pot fi monofazate sau trifazate, iar puterea lor poate fi reglată. Unele modele sunt izolate fonic, dar toate trebuie să fie suficient de ventilate din cauza fumurilor toxice pe care le generează (monoxid de carbon, particule fine etc.). Generatoarele utilizate pe șantierele de construcție trebuie să poată fi ușor deplasate și transportate. Cat, FG Wilson, SDMO, Cummins, Atlas Copco, generatoare Olympian: toate anunțurile sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com! Care este prețul unui grup electrogen folosit? Pe Europa-Lucrări-Publice.com, cel mai mic preț pentru un generator folosit este de aproximativ 100 EUR. Prețul mediu este de 27.000 EUR. Căutați cel mai ieftin grup electrogen? Europa-Lucrări-Publice.com este locul potrivit pentru a cumpăra un generator la un preț scăzut. Dacă sunteți în căutarea unui generator de ocazie, îl veți găsi la cel mai bun preț printre anunțurile noastre profesionale și private de utilaje.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: