/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Maşină de tăiat beton second-hand

 19 anunţuri de maşină de tăiat beton second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de maşină de tăiat beton:

Husqvarna, Goltz, Weber, Wirtgen, Stihl, Dimas
Ferăstrău pentru podea Ferăstrăul pentru podea este o mașină folosită pe șantierele de construcție pentru tăierea podelelor din beton sau asfalt, realizarea îmbinărilor sau săparea tranșeelor subțiri. Acesta intervine la o adâncime limitată (câteva zeci de centimetri). Utilizat în lucrări de drumuri, face posibilă, de exemplu, îngroparea cablurilor sub carosabil. Motorul unui ferăstrău de podea poate fi electric, pentru a lucra în interiorul unei clădiri, sau termic, pentru operațiuni în exterior. Elementul principal al ferăstrăului de podea este discul diamantat care permite tăierea podelei. Diametrul său poate ajunge până la 900 mm. Tăierea se poate face uscată sau cu apă dintr-un rezervor montat pe mașină sau dintr-o sursă externă. Găsiți toate anunțurile de ferăstrău de podea NTC, Cedima, Husqvarna, Belle Group, Imer, MQ Multiquip pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: