/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Curăţitor cu presiune second-hand

 15 anunţuri de curăţitor cu presiune second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de curăţitor cu presiune:

Kärcher, Dimaco, Falch, Sonstige
Curățător de înaltă presiune Curățătorul de înaltă presiune este un dispozitiv folosit pentru a curăța diferite tipuri de suprafețe cu apă sub presiune (până la 500 de bari) proiectate la viteză mare. Cuvântul karcher este de obicei folosit pentru a desemna acest tip de mașină, numită după inventatorul său Alfred Kärcher. Presiunea este generată de o pompă cu piston, iar apa este pulverizată dintr-un pistol. Poate fi rece sau fierbinte sau amestecat cu detergent pentru o eficiență sporită. Motorul de curățat de înaltă presiune poate fi electric (modele mici pentru persoane fizice) sau termic (modele mari pentru profesioniști). În timp ce majoritatea carcherelor sunt mobile, există modele staționare utilizate în industrie. La un dispozitiv de curățare de înaltă presiune pot fi atașate diverse accesorii: perii, lănci, deblocare țevi. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, descoperiți anunțurile pentru carcherele second hand ale mărcilor Kärcher, Nilfisk, Falch, Uraca, Mator, Bosch.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: