/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Schelărie second-hand

 7 anunţuri de schelărie second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de schelărie:

Altrad, Atlas Copco, Ulma, Altrex, G.B.M
Schelă O schelă este o structură temporară utilizată în construcții pentru a oferi acces la fațadele exterioare ale unei clădiri, până la o înălțime semnificativă. Cele trei tipuri principale de schele sunt schele de fațadă, schele multidirecționale și schele de zidărie. Există schele fixe, rulante sau suspendate: schele mobile pot fi deplasate de-a lungul unei clădiri în funcție de progresul lucrării, iar schele suspendate sunt mai utilizate pentru a lucra la acoperișul unei clădiri. Schele fixe sunt utilizate pentru lucrări pe termen lung. Rama schelelor, care poate fi realizată din lemn sau metal (oțel, aluminiu), reunește diferitele elemente ale întregului: platforme, pasarele și podurile. Lucrătorii pot accesa diferitele niveluri datorită scărilor situate pe partea laterală a structurii. În Franța, schela trebuie să îndeplinească standardele NF pentru a garanta siguranța angajaților și a trecătorilor. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile de schele second hand: găsiți mărcile Belle Group, Hünnebeck, Zarges, Peri, Faresin, Altrex.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: