/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Echipamente pentru lucrari rutiere pulverizatoare second-hand

 35 anunţuri de echipamente pentru lucrari rutiere pulverizatoare second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de echipamente pentru lucrari rutiere pulverizator:

Renault, Rincheval, Volvo, Acmar, MAN, Secmair, Crapie, Phoenix
Distribuitorul de asfalt, sau distribuitorul de asfalt, este folosit pentru a răspândi un strat intermediar numit strat de aderență pe carosabil, înainte de cursul de uzură aplicat de pavaj. Distribuitoarele sunt uneori folosite pentru a umple gropile: sunt numite apoi „punct-la-timp” sau PATA (automat punct-la-timp). Stratul adeziv este produs fie fierbinte, cu lianți fierbinți, fie rece, cu emulsii de bitum. Liantele sau emulsiile sunt conținute într-o cisternă și răspândite pe carosabil folosind o rampă situată în partea din spate a mașinii. Brațul este echipat cu mai multe jeturi presurizate care propulsează liantul pe drum. Dispozitivul de împrăștiere funcționează în general cu un distribuitor de cipuri, dar există și împrăștiere-tocătoare care pot răspândi atât liant, cât și așchii: aceasta se numește împrăștiere simultană. Distribuitorul de împrăștiere cu granule se mai numește și RGS (distribuitor sincron), distribuitor mixt sau cu două distribuitoare. Acmar, Rincheval, Simex: pe Europa-Lucrări-Publice.com, descoperiți anunțurile pentru pulverizatori second-hand.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: