/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Echipamente pentru lucrari rutiere concasoare acostament second-hand

 1 anunţuri de echipamente pentru lucrari rutiere concasoare acostament second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :
Mașina de tuns iarba La fel ca mașina de tuns iarba, mașina de tuns iarba este un instrument folosit pentru menținerea marginilor drumurilor și, în special, pentru a curăța marginile. Foarte manevrabile, mașinile de tocat umerii pot acoperi o lățime mare de lucru. Deși nu au un braț articulat, se pot înclina și deplasa, ceea ce le permite, de exemplu, să lucreze pe terasament (terasament) sau să taie (șanț) umerii. O mașină de tocat mulțime poate fi atașată la partea din spate sau laterală a unui tractor agricol. Unitatea sa de mulcire constă din ciocane sau cuțite acționate de un rotor, el însuși acționat de priza de putere a tractorului. Un capac, adesea ecranat, protejează instrumentele de tăiere. Descoperiți anunțurile Tierre, Seppi, Rousseau, Orsi, Noremat, Nicolas, Maschio, Kuhn, Ferri, Desvoys.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: