/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Staţii de asfalt second-hand

 16 anunţuri de staţie de asfalt second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de staţie de asfalt:

Marini, Parker, Ermont, Hanta, Ammann, Astec
Instalație de amestecare a asfaltului O instalație de amestecare sau instalație de asfalt este o instalație destinată producerii asfaltului pentru pavarea drumurilor. Există centrale electrice staționare mari și centrale electrice mobile mici care pot fi mutate pe șantierele de construcții de drumuri. Fabrica de asfalt funcționează în funcție de diferite procese de acoperire: continuă sau discontinuă, caldă sau rece. Cel mai obișnuit tip este fabrica de asfalt în serie fierbinte. Fabrica de asfalt face posibilă amestecarea diferitelor elemente care vor constitui asfaltul: pietriș, nisip, bitum. Poate produce câteva sute de tone de asfalt pe oră. Asfaltul este apoi depozitat și apoi transportat de un transportor basculant la locul de muncă unde va alimenta pavajul. Anunțurile pentru instalațiile de asfalt second hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com: Benninghoven, Ermont, Intrame, Ammann, Marini, Bernardi Impianti.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: