/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Echipamente pentru lucrari rutiere freze de asfalt second-hand

 40 anunţuri de echipamente pentru lucrari rutiere freze de asfalt second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de echipamente pentru lucrari rutiere freză de asfalt:

Wirtgen, Simex, Bitelli, Caterpillar, Bobcat, Bomag, Dynapac
Mașina de frezat sau de frezat la rece este utilizată în lucrările de reparații rutiere pentru îndepărtarea asfaltului de pe carosabilul care urmează să fie renovat. Termenul "rece" este în opoziție cu tehnica "fierbinte", care necesită încălzirea asfaltului înainte de decapare. Pe șenile sau pe cauciucuri, o mașină de frezat la rece este echipată cu un tambur de frezat cu dinți din carbură de tungsten care îi permit să rupă suprafața drumului. Materialul măcinat (material planat) este apoi transportat către un suport basculant printr-o centură de încărcare orientabilă. În general, această bandă de descărcare este detașabilă. Modelele de rindeluie mai mari pot acoperi o lățime de frezare de până la 4 metri. Adâncimea de frezare ajunge la aproximativ treizeci de centimetri. Mașinile recente beneficiază de sisteme electronice de nivelare, udare cu tambur și extracție de praf: aceste îmbunătățiri permit operatorului să lucreze cu precizie în condiții optime. Mașinile de rindeluit sunt transportate de la un șantier la altul pe vehicule grele. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile pentru mașinile de frezat la rece folosite: Simex, Wirtgen, Bitelli.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: