/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Echipamente pentru lucrari rutiere finisoare asfalt second-hand

 201 anunţuri de echipamente pentru lucrari rutiere finisoare asfalt second-hand

PE PRIMA PAGINĂ
Dispunere 1 pe 10
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de echipamente pentru lucrari rutiere finisor asfalt:

Vögele, Dynapac, Caterpillar, Bitelli, Demag, Volvo, ABG, Marini
Asfalt finisor - asfalt finisor Finisher asfalt, de asemenea , numit finisor asfalt sau finisor asfalt, este una dintre ultimele mașini de construcții implicate în construcția de drumuri: este folosit pentru a răspândi de uzură, realizat din amestecuri bituminoase.. Pavelele sunt echipate cu o buncăr în care un autobasculant aruncă bitumul. Un transportor transportă asfaltul către masa de reglare, posibil telescopic, care permite împrăștierea bitumului într-un mod controlat, modificând lățimea și grosimea după cum este necesar. Un pavator cu asfalt poate fi pe șine sau pe anvelope: pavele cu roți sunt utilizate în principal în oraș, în timp ce pavele cu șenile sunt preferate pentru lucrările majore (autostrăzi). Un operator controlează mașina de pe platforma de control. Pavatorul de asfalt progresează lent și se poate întinde între 600 și 1.100 t / h pe o lățime de 1,2 până la 14 metri. Vögele, ABG, Dynapac, Bitelli, Demag, Bomag: anunțurile pentru pavele de asfalt second hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: