/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Stabilizatoare de sol second-hand

 11 anunţuri de stabilizatoare de sol second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de stabilizatoare de sol:

Wirtgen, Bomag, Dynapac, MAN, Stehr, Streumaster, Panien
Stabilizator de sol Stabilizatorul de sol, cunoscut și sub numele de reciclator de trotuar, este utilizat în lucrările de reabilitare a drumurilor pentru reciclarea liantului și stabilizarea trotuarului. Echipat cu un rotor de măcinare și amestecare, stabilizator de sol face posibilă planificarea carosabilului și lianți (ciment injectează, var), emulsii bituminoase sau chiar apa în sol până la o anumită adâncime. Apoi frământă întregul pentru a regenera pavajul. Un stabilizator de sol poate fi autopropulsat, tractat sau montat. Funcționează pe toate tipurile de soluri: pietroase, argiloase, nisipoase. Lățimea de lucru variază în general între 2 și 3 metri. Vedeți anunțurile pentru reciclatorii rutieri Wirtgen, Cat, Bomag, Terex, Rabaud, Stehr pe Europa-Lucrări-Publice.com.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: