/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Distribuitor de var second-hand

 1 anunţuri de distribuitor de var second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de distribuitor de var:

Renault
Împrăștiere de var Împrăștierea de var este utilizată în timpul construcției de drumuri pentru omogenizarea și stabilizarea subsolului: varul este de fapt folosit ca liant pentru diferite tipuri de soluri (argiloase, argiloase, nisipoase, calcaroase sau pietrișe). Este, de asemenea, utilizat pentru realizarea terasamentelor. Distribuitorul de var este format dintr-un rezervor montat pe un camion șasiu și în spatele căruia este instalat un dispozitiv de împrăștiere. Pentru a asigura o bună dispersie a varului, este de preferat ca distribuitorul să fie echipat cu un dispozitiv de dozare a greutății înclinat la viteza înainte a purtătorului. Așa-numita metodă „tarpaulin“ face posibil controlul calității liantului și a distribuției sale: pătrate mici de prelată sunt plasate în locații diferite , înainte de trecerile de împrăștiere, apoi sunt recuperate odată ce împrăștierea a fost realizată, ceea ce face este posibil să se obțină probe în diferite locații de pe site. Panien, Rabaud, Gutzwiller, Streumaster: distribuitoarele de var uzate sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: