/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Moară de măcinat deşeuri second-hand

 38 anunţuri de moară de măcinat deşeuri second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de moară de măcinat deşeuri:

Doppstadt, Gasparin, Powerscreen, McCloskey, Hazemag, Terex, Berger, Fintec
Tocător de gunoi, sau tocător industrial, este o mașină folosită în operațiunile de reciclare pentru a distruge cartonul, sticla, metalul, ambalajele și deșeurile electronice din activități industriale și comerciale. Un tocător de deșeuri constă dintr-un rotor echipat cu cuțite care sunt dispuse în camera de tăiere sau în blocul de tăiere. Un sistem de recuperare face posibilă primirea deșeurilor după zdrobire. De asemenea, se pot adăuga o buncăr și o bandă transportoare. Debitul concasorului industrial se măsoară în tone pe oră. Pentru măcinarea pieselor mari (de exemplu tamburi metalice), se exprimă în bucăți pe oră. Odată zdrobite, deșeurile sunt depozitate în pungi sau containere înainte de a fi reciclate. Anunțurile pentru tocătoare industriale uzate sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com. Găsiți mărcile Untha, Decoval, Sacria, Precimeca.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: