/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Concasor cu ciur second-hand

 54 anunţuri de concasor cu ciur second-hand

Dispunere 1 pe 3
<<
<
1 2 3
>>

Principalele mărci de concasor cu ciur:

General Makina, Hazemag, Finlay, Sandvik, McCloskey, Constmach, Bergeaud, Brown Lenox
Concasor cu ecran, denumit și uzină completă, este o mașină capabilă să efectueze operații de zdrobire și cribare a rocilor în mine și cariere. Instalarea completă constă dintr-un buncăr, un alimentator, un scalper, un concasor, o sită și benzi transportoare agregate. Unele instalații sunt mobile și pot fi mutate pe șantierele de construcții. Se poate adăuga un dispozitiv de îndepărtare a prafului pentru a limita inconvenientele materialelor de zdrobire și sortare. Capacitatea de producție a unui concasor cu ecran este măsurată în tone pe oră; plantele mai mari pot produce câteva sute de tone pe oră. Keestrack, Metso, Powerscreen: Anunțurile complete uzate sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: