/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Concasare, reciclare sortări second-hand

 191 anunţuri de concasare, reciclare sortări second-hand

Dispunere 1 pe 10
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de concasare, reciclare sortare:

Powerscreen, Terex, McCloskey, Metso, Terra Select, Fabo , Sandvik, Anaconda
Ecranul este o mașină folosită în cariere și mine pentru a filtra agregatele după ce acestea au trecut prin concasor. Elementul principal al unui ecran este grila de sită, a cărei plasă poate fi reglată pentru a atinge diferite dimensiuni ale granulelor. Dimensiunea grilei determină zona de screening. Debitul ecranului este măsurat în tone pe oră. Se face distincția între ecrane vibrante și ecrane scalping. Ecranul vibrator are mai multe etape, adică mai multe grile de separare. Vibrațiile fac ca cele mai mici elemente să cadă pe grilele inferioare, grătarul de jos fiind ultimul pas cu cea mai mică mărime a bobului. Scalperul intervine în amonte de zdrobire pentru a efectua o primă operație de separare a agregatelor. Există ecrane mobile, cel mai adesea echipate cu omizi, care se pot deplasa pe șantierele de construcții. În Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile pentru ecranele folosite: Powerscreen, Keestrack, Metso, Finlay, Sandvik, Chauvin.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: