/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Filtru-presă second-hand

 7 anunţuri de Filtru-presă second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de Filtru-presă:

KHD-Wedag, Atlas Copco
Presă de filtrare Presa de filtrare este o mașină folosită în operațiuni de reciclare pentru separarea elementelor solide și lichide: este utilizată pentru aplicații industriale, dar și pentru tratarea nămolurilor din stațiile de epurare a apelor uzate. O presă de filtrare constă dintr-un cadru (o structură metalică), o unitate hidraulică și o piesă de filtrare, formată din plăci, care funcționează sub presiune. O pompă transportă nămolul care trebuie filtrat în diferitele camere dintre plăci. Atașate la acesta din urmă, pânzele rețin particule solide. Pentru a crește eficiența țesăturilor, acestea sunt curățate cu un pod de spălare care trece peste mașină ca un portic de spălare auto. Unele prese de filtrare sunt complet automatizate, dar altele trebuie supravegheate de un operator care manipulează plăcile: aceasta este denumită dezbatere manuală sau semi-automată. Dezbaterea face posibilă recuperarea elementelor solide (numite „tort”), în timp ce filtratul (elementele lichide) este evacuat din mașină. Listele pentru prese de filtrare Hilliard, TsurumiPump, Metso, Toro, Huber, VLS și Bilfinger second hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: