/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Concasare, reciclare platformă transport maşini second-hand

 56 anunţuri de concasare, reciclare platformă transport maşini second-hand

Dispunere 1 pe 3
<<
<
1 2 3
>>

Principalele mărci de concasare, reciclare platformă transport maşini:

Telestack, Krupp, Powerscreen, Wagner, Finlay, Hess, Barford, Haver & Boecker
Transportorul cu bandă Transportorul cu bandă, denumit și bandă transportoare sau bandă transportoare, este utilizat pentru a transporta roci și agregate în mine și cariere. Transportorul este utilizat pentru a alimenta un concasor sau un ecran, dar și pentru a transfera minereurile între concasor și ecran. Se compune dintr-o curea care funcționează ca o bandă transportoare pentru a transporta pietrele. O structură metalică susține banda care poate fi orizontală, ascendentă sau descendentă în funcție de configurații. Transportoarele pot fi fixe sau mobile. În Europa-Lucrări-Publice.com, consultați anunțurile pentru benzi transportoare uzate: Metso, Wehr, Schenck, Guidetti, Beumer, Sandvik.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: