/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Concasare, reciclare second-hand

 765 anunţuri de concasare, reciclare second-hand

Dispunere 1 pe 37
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de concasare, reciclare:

Fabo , Constmach, General Makina, Powerscreen, McCloskey, Terex, Metso, Kleemann
Concasor - Ciur - Ciur Concasor - Transportor - Nisip roata de spălare - Filtru de presă Crusher, ecran, concasor ecran, transportor, roata de spălare de nisip și filtru presă sunt mașini folosite în industria extractivă pentru zdrobirea, curățarea și filtrarea pietre și nisip. Un concasor este folosit pentru a zdrobi bolovani sau alte materiale solide și a le reduce la agregat. Există diferite tipuri de concasoare: maxilar, giratorie, percuție ... Concasoarele pot fi staționare sau mobile. Intervenind după concasor, ecranul separă agregatele în funcție de mărimea lor printr-un sistem de screening. Un ecran poate fi mobil, vibrant sau scalping. Unele mașini combină un ecran și un concasor: aceasta este denumită o instalare completă. Transportorul sau banda transportoare este utilizat pentru a transporta blocurile de piatră către concasor sau ecran. Presa de filtrare separă un amestec solid lichid, iar spălătorul de nisip pentru roți este folosit pentru a spăla și filtra nisipul. Mașina de tocat și de balotat sunt utilizate în operațiuni de reciclare a deșeurilor industriale. Concasorul de deșeuri este utilizat pentru a zdrobi deșeurile, în timp ce presă de balotat este utilizată pentru compactarea deșeurilor de înaltă densitate: produce baloti de deșeuri de formă dreptunghiulară. Powerscreen, Atlas Copco, Metso Minerals, Bergeaud, Extec, Nordberg: pe Europa-Lucrări-Publice.com, descoperiți anunțurile pentru echipamentele de concasare, sortare și reciclare second hand.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: