/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Compactor manual second-hand

 175 anunţuri de compactor manual second-hand

Dispunere 1 pe 9
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de compactor manual:

Ammann, Bomag, Wacker Neuson, JCB, Mikasa, Weber, Atlas, Dynapac
Compactor manual: Rammer - Vibrating Plate - Vibrating Roller Rammer este cel mai mic dintre compactoare. Arată ca un ciocan și este folosit pentru compactarea șanțurilor, de exemplu la așezarea țevilor. Componenta principală a pistonului este piciorul, mai mult sau mai puțin lat, care determină suprafața de compactare. Placa vibratoare acoperă o suprafață puțin mai mare decât cea a pistonului, făcându-l potrivit pentru diferite lucrări, cum ar fi compactarea trotuarelor sau a pistelor pentru biciclete. O placă vibratoare poate fi reversibilă sau unidirecțională. Rola vibratorie seamănă mai mult cu un compactor autopropulsat, deoarece este echipat cu un cilindru sau bilă compactoare. Există role vibratoare monocilindrice sau duplex. Cu o greutate mai mare și acoperind o suprafață mai mare decât ciocanul și placa vibratoare, rola vibrantă este utilizată pentru compactarea solului și a asfaltului. Ciocanul, placa vibratoare și rola vibratoare sunt compactoare manuale. Spre deosebire de rolele autopropulsate, compactoarele manuale sunt manipulate de un operator. Wacker Neuson, Bomag, Dynapac, Weber, Ammann, Belle Group: găsiți toate anunțurile pentru role vibrante, plăci vibrante și aparate de rulare second hand pe Europa-Lucrări-Publice.com.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: