/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Placă vibrantă second-hand

 115 anunţuri de placă vibrantă second-hand

Dispunere 1 pe 6
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de compactor manual:

Ammann, Wacker Neuson, Bomag, Weber, Atlas, Mikasa, Atlas Copco, Dynapac
Placă vibratoare Placa vibratoare este un compactor de mână; Operat de un operator, este utilizat pentru compactarea și nivelarea diferitelor tipuri de sol: sol nisipos, pavaj, pietriș. De asemenea, este utilizat pentru finisarea suprafețelor asfaltice. Există două tipuri de plăci vibrante: plăci vibrante unidirecționale și plăci vibrante reversibile. În timp ce plăcile unidirecționale funcționează numai în mișcare înainte, plăcile reversibile pot avansa înainte sau înapoi. Puterea și suprafața lor de compactare sunt mai mari. O placă vibratoare poate avea un motor electric sau termic (benzină sau motorină). Majoritatea au o bară de tracțiune care permite operatorului să le manevreze, dar unele pot fi controlate de la distanță. Bomag, Wacker Neuson, JCB, Dynapac, Paclite, Chicago Pneumatic: anunțurile cu plăci vibratoare folosite sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: