/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Compactoare pe roti second-hand

 33 anunţuri de compactor pe roti second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de compactor pe roti:

Hamm, Caterpillar, Corinsa, Bomag, Ammann, Albaret, Dynapac, Lebrero
Compactorul pentru anvelope Un compactor pentru anvelope este un compactor autopropulsat echipat cu două seturi de 4 sau 5 anvelope: una în față, una în spate. Munca de compactare este realizată de anvelope. Acest tip de compactor este mai puțin eficient decât un compactor cu role, dar mai mobil. Greutatea mașinii este cea care îi permite să compacteze solul, fără vibrații. Poate fi armat dacă este necesar cu greutăți de apă sau beton atașate la cadru. Compactoarele pentru anvelope sunt utilizate pentru lucrări de terasament medii sau ca utilaje pentru construcția drumurilor pentru compactarea solurilor argiloase sau nisipoase. Rândurile de anvelope oferă o suprafață de contact mai mare decât cilindrii, dar sunt potrivite doar pentru compactarea suprafețelor de mică adâncime. Bomag, Hamm, Dynapac, Corinsa, Hyster: compactoarele pentru anvelope uzate sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: