/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Compactoare cu picior de oaie second-hand

 29 anunţuri de compactor cu picior de oaie second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de compactor cu picior de oaie:

Wacker Neuson, Bomag, Ammann, Dynapac, Hamm, Rammax, Caterpillar, Volvo
Compactor de picior de oaie Compactatorul de picior de oaie, numit și compactor de manipulare sau „compactare”, este un cilindru rutier autopropulsat echipat cu unul sau mai mulți cilindri crestati. Compactoarele de blocare sunt utilizate în principal pentru compactarea umpluturilor și a solurilor eterogene și argiloase. Uneori sunt echipate cu o lamă de taur în față. Un compactor de picior de oaie poate fi unic sau tandem, static sau vibrator. „Picioarele oilor“ Numele vine de la faptul că , în trecut, efectivele de ovine au fost utilizate pentru anumite suprafețe compacte (digurile, aerodroame): compactorul desigilării-picior reproduce lucrarea care a fost efectuată de către animale. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, descoperiți anunțurile de compactoare de șosea de la principalii producători: Dynapac, Cat, Neuson, Bomag, Volvo, XCMG, Ammann.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: