/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Compactoare tandem second-hand

 304 anunţuri de compactor tandem second-hand

Dispunere 1 pe 15
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de compactor tandem:

Bomag, Hamm, Dynapac, Ammann, Caterpillar, Wacker Neuson, JCB, Volvo
Compactor tandem Compactorul tandem este o rolă autopropulsată echipată cu doi cilindri mari care îi permit să se miște și să compacteze solul. Este implicat în principal în lucrările de construcție de drumuri pentru compactarea asfaltului. Se face distincția între compactoarele statice, uneori echipate cu o lamă în față, și compactoarele vibrante, care sunt cele mai utilizate în prezent. Frecvența și amplitudinea vibrațiilor sunt reglabile în funcție de lucrările planificate. Unele compactoare tandem sunt articulate, ceea ce le face mai manevrabile: cilindrul lor frontal se poate roti spre dreapta sau spre stânga, iar raza lor de strângere strânsă le permite să lucreze în spații înguste. Unele compactoare tandem au un ROPS (caz de răsturnare de protecție: protejează operatorul în caz de răsturnare) / FOPS (Falling Obiect Structura de protecție: protejează operatorul în cazul căderii unor obiecte) cabina echipate, dar cu alții au doar un loc protejat de o bară de rulare. Căutați cilindri tandem second-hand Europa-Lucrări-Publice.com second-hand: cilindri tandem Bomag, Dynapac, Hamm, Ammann, Cat, XCMG și JCB.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: