/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Rulou compactor cu vibraţii second-hand

 17 anunţuri de rulou compactor cu vibraţii second-hand

Ces annonces peuvent aussi vous intéresser :

Principalele mărci de compactor manual:

Ammann, Wacker Neuson, Bomag, Weber, Atlas, Mikasa, Atlas Copco, Dynapac
Rola vibratoare Rola vibratoare este un compactor manual echipat cu unul sau doi cilindri compactori (bile). Rola vibratoare cu un singur tambur are o singură bilă, în timp ce rola vibratoare duplex are două bile. Adesea folosit pentru compactarea asfaltului în lucrările de drumuri, rola vibrantă este utilizată și pentru lucrări de terasament. Este ideal pentru compactarea trotuarelor, a terenurilor de sport, a parcărilor sau a pistelor forestiere. Controlată de un operator folosind o bară de tracțiune, rola vibrantă are o lățime de compactare de unu până la doi metri. De obicei alimentat de un motor diesel, este echipat cu un sistem de vibrații care ajută la creșterea forței de compactare. Frecvența de vibrație a cilindrilor este măsurată în hertz. Rolele vibrante Bomag, Ammann, Dynapac, Hamm, Bitelli, Wacker Neuson, Atlas sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com. Găsiți toate anunțurile pentru compactoare second hand.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: