/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Saloane & Evenimente

Bilanț pozitiv al salonului Bauma China 2016

Via-Mobilis - le 05/12/2016 14:24 - De
Saloane & Evenimente

Cea de-a opta ediție a salonului Bauma s-a desfășurat între 22 și 25 noiembrie la Shanghai. Cu această ocazie s-a înregistrat un record de afluență: 170.000 de vizitatori. Anul acesta, un mare număr de întreprinderi chineze, dar și internaționale, s-au deplasat pentru a descoperi care sunt noutățile în materie de contrucții și de utilaje miniere.

  Bilanț pozitiv al salonului Bauma China 2016

  Cifrele unui salon de mare anvergură

  Salonul s-a derulat timp de 4 zile consecutive, pe o suprafață de 300.000 m2 din interiorul centrului internațional de expoziții de la Shanghai (SNIEC). Această locație gigantică, de dimensiunile a cca. 42 de terenuri de fotbal, a primit 2.953 de expozanți din 149 de țări. Organizatorii au numărat în acest an cu 45% mai mulți expozanți, cei noi venind din Asia, Europa și Statele Unite.

   

   

  Un salon cât se poate de satisfăcător pentru organizatori și expozanți

  Directorul general al organizării salonului, Stefan Rummel, este pe deplin satisfăcut de rezultatele acestei ediții. El explică faptul că salonul și-a afirmat rolul de lider în Asia după 14 ani de dezvoltare. Evenimentul a permis vizitatorilor să întâlnească numeroși constructori și să descopere noutăți în materie de utilaje pentru lucrări publice.

  Președintele China Construction Machinery a precizat că succesul expoziției reflectă încrederea expozanților în economia chineză.

  Directorul de Marketing al grupului Bauer Equipment din Extremul Orient, Michael Minsky, a reacționat la eveniment subliniind faptul că rezultatele salonului au fost anul acesta deosebit de bune. El mai precizează și că a luat contact cu piețele străine, în special din Australia, Coreea, Thailanda, Dubai și Rusia. Salonul de anul acesta, cu o largă participare internațională, l-a încântat și pe directorul firmei Sany Heavy Industry. Acesta a afirmat că vizitele la standul său i-au depășit așteptările. 

  După China, primele zece țări și regiuni prezente din întreaga lume au fost Coreea, Rusia, Malaysia, Thailanda, India, Japonia, Singapore, Taiwan, Indonezia și Australia. 

  Următorul salon Bauma din China se va desfășura în aceeași locație în perioada 27-30 noiembrie 2018.

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: [email protected]

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…