/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

Terex prezintă noua sa macara pe șenile LC 300

Via-Mobilis - le 07/11/2016 17:15 - De
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

La finalul lunii octombrie 2016, producătorul Terex a anunțat lansarea pe piață a macaralei sale pe șenile LC 300. Dotat cu o mare capacitate de ridicare, acest model este cel mai mare din categoria sa.

  Terex prezintă noua sa macara pe șenile LC 300

  Noua macara are o capacitate de ridicare de max. 300 tone și o capacitate de încărcare de 1.810 tone/metru. Calitățile sale îi permit să se adapteze cu precădere la condițiile șantierelor de construcții de infrastructuri civile cum ar fi, de exemplu, poduri, infrastructuri petrochimice, electrice sau eoliene.

  O macara cu o concepție inovatoare

  Responsabilul marketing de produs de la Terex Cranes, Guntram Jakobs, vorbește despre noua sa macara: "Cu o fleșă principală ultra-performantă, o fleșetă fixă sau variabilă și diverse extensii de capăt, macaraua LC 300 va permite clienților noștri să-și realizeze proiectele cu maximă eficacitate și să dispună de o flexibilitate superioară de ridicare".

  Utilajul de șantier poate fi dotat cu o fleșă principală de 84 de metri sau cu o fleșă normală de 60 de metri. Poate fi echipat cu o extensie mobilă de 72 de metri, pentru a atinge o lungime totală de 132 de metri.

  Macaraua Terex e dotată cu o cabină de mari dimensiuni, care poate primi doi operatori. Cele două ecrane asigură o manevrare intuitivă, primul fiind dedicat configurării motorului, troliilor și macaralei, iar cel de-al doilea corespunde indicatorului cuplului de încărcare IC-1.

  Transport și instalare practice

  Transportul macaralei LC 300 este facilitat în special datorită câtorva elemente elaborate de Terex. Sistemul culisant pentru secțiuni de fleșă creat de constructor optimizează utilizarea sarcinii utile a camionului la transport. În acest fel, ea poate fi transportată cu ușurință pe un camion cu platformă sau cu platou standard. 

  Secțiunile mai mici de fleșă au fost construite astfel încât să se încastreze perfect în cele mai mari, pe timpul transportului. De altfel, sistemul anti-cădere Terex oferă deplină securitate echipelor pe timpul montării și demontării fleșei.

  Precizăm, în final, că această macara va fi produsă la uzinele din Jinan, în zona de Est a Chinei. 

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: [email protected]

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…