/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Constructori de utilaje pentru Lucrări publice

Caterpillar și Wacker Neuson își încetează colaborarea

Via-Mobilis - le 26/08/2016 17:26 - De
Constructori de utilaje pentru Lucrări publice Caterpillar

Caterpillar și Wacker Neuson, în prezent parteneri în domeniul construcției și dezvoltării de mini-excavatoare, vor înceta colaborarea începând cu luna mai 2018. Cea de-a doua companie semnase un contract de anvergură mondială având ca obiectiv dezvoltarea și producția mini-excavatoarelor hidraulice sub 3 tone.

  Caterpillar și Wacker Neuson își încetează colaborarea

  Motivele rupturii dintre Caterpillar și Wacker Neuson

  Partea de piață a producătorului pentru Caterpillar este în plină creștere în ceea ce privește mini-excavatoarelor și acesta e motivul pentru care firma a decis să reintegreze dezvoltarea acestui tip de utilaje. Până în prezent, excavatoarele compacte erau produse de uzina firmei Wacker Linz, în Austria. Cei doi constructori de utilaje pentru lucrări publice încheiaseră o alianță strategică în 2010. Colaborarea le-a permis germanilor de la Wacker Neuson obținerea exclusivității pentru fabricarea de mini-excavatoare hidraulice.

  Viitoarele proiecte ale Caterpillar în domeniul mini-excavatoarelor

  Colosul american a prevăzut deja că va propune pieței în 2018 nu mai puțin de 5 modele de mini-excavatoare produse de uzina Wacker Neuson: este vorba despre 301.4C, 301.7D, 301.7D CR, 302.2D și 302.4D. La finalul anului 2019 va fi lansat și modelul 302.7D.

  Directorul general Korey Conn, responsabil cu mini-excavatoarele hidraulice la Caterpillar, are numai cuvinte de laudă despre colaborarea cu Wacker Neuson. Această alianță a permis firmei sale să ofere clienților mini-excavatoare de cea mai bună calitate. Cu toate acestea, având în vedere progresul considerabil al pieței acestui tip de produse, Caterpillar preferă să mizeze pe proiectarea internă.

  De partea sa, Wacker Neuson dorește să continue dezvoltarea excavatoarelor sale compacte între 800 kg și 14,5 tone.

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: [email protected]

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…