/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Saloane & Evenimente

Bauma Conexpo India 2016: nume mari vor fi prezente la întâlnire

Via-Mobilis - le 27/07/2016 14:47 - De
Saloane & Evenimente

În ultimii ani, economia indiană a acordat un loc important dezvoltării lucrărilor publice. Astfel, numeroase firme au decis să participe la salonul Bauma Conexpo India 2016. Evenimentul va avea loc între 12 și 15 decembrie la Gurgaon, nu departe de New Delhi, în nordul Indiei. Regiunea este în plină dezvoltare economică, mai ales la nivelul infrastructurii rutiere.

  Bauma Conexpo India 2016: nume mari vor fi prezente la întâlnire

  Această manifestare profesională, dedicată atât materialelor de construcții cât și utilajelor pentru șantiere și vehiculelor miniere, are loc la fiecare 2 ani cu începere din 2011. Bauma Conexpo India face parte din lanțul de saloane internaționale puse în operă ca urmare a succesului avut de Bauma în Germania. Evenimentul dă posibilitatea de a pune în legătură marile firme din domeniul construcțiilor cu piața indiană.

  Mari firme și-au anunțat deja prezența

  India derulează investiții masive în mari proiecte concentrate în special pe construcția și punerea în operă de infrastructuri rutiere. Acest context este o sursă de oportunități pentru societăț cum sunt Haulotte, Hyundai sau Volvo CE. Acestea au ales să se deplaseze la fața locului pentru a-și prezenta cele mai noi produse. Manitowoc Cranes prevede, spre exemplu, prezentarea pe piața indiană a macaralelor sale cele mai recente și mai populare. Ca urmare, directorul de marketing al acestei societăți se așteaptă ca salonul să fie un eveniment foarte promițător, având în vedere pentru progresul activității din India în ultimii ani.

  Igor Palka, responsabil al Bauma Conexpo India, a anunțat că firme ca Ammann, BKT, Columbia, Kobelco, MAN, Marini, Schwing Stetter, Neuson vor fi și ele prezente.

  Un loc ideal pentru un salon de calitate

  Ca urmare a ultimei ediții ce a auvt loc în 2014, mărcile prezente la eveniment au avut ecouri pozitive. Într-adevăr, au participat 635 de expozanți din 25 de țări care au fost vizitați de 26.000 de profesioniști din 54 de țări. Iată de ce organizatorii evenimentului au decis să mărească spațiul expozițional și să pună astfel în evidență noile tehnologii prezentate de societăți.

  De aceea, participarea la acest mare salon din nordul Indiei este o oportunitate de neocolit pentru firmele specializate în domeniul construcțiilor.

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: [email protected]

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…