Meniu principal
Spaţiul meu
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

Focus pe încărcătoarele Doosan prezentate la Bauma 2016

ECI - le 20/05/2016 17:07 - De
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

Doosan Construction Equipment a prezentat în exclusivitate, cu ocazia salonului Bauma 2016, două noi încărcătoare pe pneuri Etapa IV (modelele DL200-5 şi DL250TC-5). Lansarea lor pe piaţa utilajelor pentru lucrări publice este prevăzută în cursul anului 2016.

Focus pe încărcătoarele Doosan prezentate la Bauma 2016

Încărcătoare performante şi polivalente

Cele două noi încărcătoare pe pneuri Doosan prezintă o estetică diferită faţă de încărcătoarele seriei precedente (seria 3). Concepute pentru a răspunde unui game largi de aplicaţii, încărcătoarele dispun de multiple functionalităţi. Cupele lor de 2 m3 şi 2,5 m3 oferă utilajlelor polivalenţă în activitatea pe şantiere.

Cele două încărcătoare sunt echipate cu motoare noi ce dezvoltă puteri de 142 CP (pt. modelul DL200-5) şi de 172 CP (pt. modelul DL250TC-5). Aceste motoare inovative includ sisteme noi ce vizează optimizarea eficacităţii energetice a vehiculelor destinate şantierelor. 

Încărcătoarele pe pneuri DL200-5 şi DL250TC-5 sunt perfect capabile de a opera pe şantiere de lucrări publice la fel ca şi în sectorul agricol sau în industrie. Aceste utilaje pot efectua şi lucrări de întreţinere. De altfel, ele pot fi întrebuinţate în cele mai bune condiţii pe şantiere specifice cum sunt cele de construcţii de drumuri, tratarea deşeurilor şi în domeniile industriale. 

Motoare adecvate tratării cu respect a mediului

Motoarele încărcătoarelor DC200-5 şi DC250TC-5 sunt conforme normei anti-poluare Tier 4. Mai mult, acestea nu au nevoie de filtre cu particule pentru a fi "curate". În acest scop au fost utilizate tehnologii de post-tratament pentru limitarea emisiilor poluante, cum ar fi sistemul de recirculare a gazelor de eşapament răcite sau sistemul SCR.

Încărcătoarele Doosan sunt ideale pentru confortul conducătorului

Dotate cu o maniabilitate excelentă, aceste încărcătoare sunt ideale pentru un conducător de utilaje. Ele mai pot fi echipate, în opţiune, cu scaun cu încălzire cu dublă suspensie. Încărcătoarele mai pot fi dotate cu un sistem anti-tangaj pentru garantarea calităţii de lucru a conducătorului.

Prezentate în avanpremieră la salonul Bauma, aceste încărcătoare robuste şi compacte vor fi disponibile pentru cumpărare în cursul anului 2016.

Comentarii