/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

Focus pe încărcătoarele Doosan prezentate la Bauma 2016

Via-Mobilis - le 20/05/2016 17:07 - De
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

Doosan Construction Equipment a prezentat în exclusivitate, cu ocazia salonului Bauma 2016, două noi încărcătoare pe pneuri Etapa IV (modelele DL200-5 şi DL250TC-5). Lansarea lor pe piaţa utilajelor pentru lucrări publice este prevăzută în cursul anului 2016.

  Focus pe încărcătoarele Doosan prezentate la Bauma 2016

  Încărcătoare performante şi polivalente

  Cele două noi încărcătoare pe pneuri Doosan prezintă o estetică diferită faţă de încărcătoarele seriei precedente (seria 3). Concepute pentru a răspunde unui game largi de aplicaţii, încărcătoarele dispun de multiple functionalităţi. Cupele lor de 2 m3 şi 2,5 m3 oferă utilajlelor polivalenţă în activitatea pe şantiere.

  Cele două încărcătoare sunt echipate cu motoare noi ce dezvoltă puteri de 142 CP (pt. modelul DL200-5) şi de 172 CP (pt. modelul DL250TC-5). Aceste motoare inovative includ sisteme noi ce vizează optimizarea eficacităţii energetice a vehiculelor destinate şantierelor. 

  Încărcătoarele pe pneuri DL200-5 şi DL250TC-5 sunt perfect capabile de a opera pe şantiere de lucrări publice la fel ca şi în sectorul agricol sau în industrie. Aceste utilaje pot efectua şi lucrări de întreţinere. De altfel, ele pot fi întrebuinţate în cele mai bune condiţii pe şantiere specifice cum sunt cele de construcţii de drumuri, tratarea deşeurilor şi în domeniile industriale. 

  Motoare adecvate tratării cu respect a mediului

  Motoarele încărcătoarelor DC200-5 şi DC250TC-5 sunt conforme normei anti-poluare Tier 4. Mai mult, acestea nu au nevoie de filtre cu particule pentru a fi "curate". În acest scop au fost utilizate tehnologii de post-tratament pentru limitarea emisiilor poluante, cum ar fi sistemul de recirculare a gazelor de eşapament răcite sau sistemul SCR.

  Încărcătoarele Doosan sunt ideale pentru confortul conducătorului

  Dotate cu o maniabilitate excelentă, aceste încărcătoare sunt ideale pentru un conducător de utilaje. Ele mai pot fi echipate, în opţiune, cu scaun cu încălzire cu dublă suspensie. Încărcătoarele mai pot fi dotate cu un sistem anti-tangaj pentru garantarea calităţii de lucru a conducătorului.

  Prezentate în avanpremieră la salonul Bauma, aceste încărcătoare robuste şi compacte vor fi disponibile pentru cumpărare în cursul anului 2016.

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: [email protected]

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…