Meniu principal
Spaţiul meu
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

Noua macara hidraulică L1-24 de la Liebherr

ECI - le 18/03/2016 16:00 - De
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii
Liebherr

Distribuitorii şi revânzătorii mărcii Liebherr din Elveţia, Spania, Austria, Germania şi Franţa au prezentat marelui public, în ziua de 11 martie, ultimul model hidraulic de macara cu montaj rapid, denumit L1-24. În ziua prezentării, în toate cele 40 de locaţii destinate evenimentuli, au fost instalate macarale care au fost prezentate potenţialilor cumpărători. Modelul L1-24 este succesorul - complet regândit - al modelului H

Noua macara hidraulică L1-24 de la Liebherr

O nouă macara hidraulică funcţională

Noua macara este deosebit de funcţională şi economică. Ea oferă siguranţă optimă operatorului. În plus, mentenanţa utilajului este facilitată printr-un acces mai bun la punctele de întreţinere.

Noul model L1-24 de la Liebherr este disponibil în două versiuni diferite: raza de acţiune poate fi de 25 sau de 27 de metri. În ambele cazuri, sarcina maximă este de 2.500 kg. Contra-greutăţile sunt şi ele disponibile în două variante distincte: una din oţel plin şi o alta standard, din beton. Înălţimea sub cârlig a modelului L1-24 este de 19 metri. În fine, această nouă macara hidraulică are o rază de orientare de 1,9 metri. Astfel, ea poate evolua în spaţii reduse.

Din punct de vedere estetic, noua macara hidraulică L1-24 are linii simplificate şi un design modern.

Functionalităţi ce permit o deplasare mai uşoară

Comenzile macaralei L1-24 permit operatorului să manevreze cu usurinţă sarcini grele în condiţii de perfectă siguranţă. Într-adevăr, ca toate celelalte macarale ale mărcii, ea este dotată cu funcţia Micromove, pentru poziţionarea de precizie. Acest sistem permite operatorului să controleze mişcarea celor mai grele sarcini şi să le poziţioneze precis, fără a folosi frâna mecanismului de ridicare. Macaraua mai este dotată şi cu un amortizor al balansului sarcinii de lucru şi cu o limitare a zonei de lucru.

O parte a publicului a avut deja ocazia de a descoperi acest nou utilaj, însă Liebherr intenţionează să-l prezinte unui public mai larg cu ocazia salonului Bauma, care va avea loc în 2016 în Germania.

 

Caracteristici tehnice ale macaralei hidraulice

Raza maximă de acţiune

25 metri

27 metri

Sarcina maximă

2.500 kg

2.500 kg

Sarcina maximă la capătul săgeţii

950 kg

800 kg

Înălţimea sub cârlig

19 metri

19,2 metri

Comentarii