/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

Noua macara hidraulică L1-24 de la Liebherr

Via-Mobilis - le 18/03/2016 16:00 - De
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii Liebherr

Distribuitorii şi revânzătorii mărcii Liebherr din Elveţia, Spania, Austria, Germania şi Franţa au prezentat marelui public, în ziua de 11 martie, ultimul model hidraulic de macara cu montaj rapid, denumit L1-24. În ziua prezentării, în toate cele 40 de locaţii destinate evenimentuli, au fost instalate macarale care au fost prezentate potenţialilor cumpărători. Modelul L1-24 este succesorul - complet regândit - al modelului H

  Noua macara hidraulică L1-24 de la Liebherr

  O nouă macara hidraulică funcţională

  Noua macara este deosebit de funcţională şi economică. Ea oferă siguranţă optimă operatorului. În plus, mentenanţa utilajului este facilitată printr-un acces mai bun la punctele de întreţinere.

  Noul model L1-24 de la Liebherr este disponibil în două versiuni diferite: raza de acţiune poate fi de 25 sau de 27 de metri. În ambele cazuri, sarcina maximă este de 2.500 kg. Contra-greutăţile sunt şi ele disponibile în două variante distincte: una din oţel plin şi o alta standard, din beton. Înălţimea sub cârlig a modelului L1-24 este de 19 metri. În fine, această nouă macara hidraulică are o rază de orientare de 1,9 metri. Astfel, ea poate evolua în spaţii reduse.

  Din punct de vedere estetic, noua macara hidraulică L1-24 are linii simplificate şi un design modern.

  Functionalităţi ce permit o deplasare mai uşoară

  Comenzile macaralei L1-24 permit operatorului să manevreze cu usurinţă sarcini grele în condiţii de perfectă siguranţă. Într-adevăr, ca toate celelalte macarale ale mărcii, ea este dotată cu funcţia Micromove, pentru poziţionarea de precizie. Acest sistem permite operatorului să controleze mişcarea celor mai grele sarcini şi să le poziţioneze precis, fără a folosi frâna mecanismului de ridicare. Macaraua mai este dotată şi cu un amortizor al balansului sarcinii de lucru şi cu o limitare a zonei de lucru.

  O parte a publicului a avut deja ocazia de a descoperi acest nou utilaj, însă Liebherr intenţionează să-l prezinte unui public mai larg cu ocazia salonului Bauma, care va avea loc în 2016 în Germania.

   

  Caracteristici tehnice ale macaralei hidraulice

  Raza maximă de acţiune

  25 metri

  27 metri

  Sarcina maximă

  2.500 kg

  2.500 kg

  Sarcina maximă la capătul săgeţii

  950 kg

  800 kg

  Înălţimea sub cârlig

  19 metri

  19,2 metri

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: info@via-mobilis.com

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…