/themes/plugins/font-awesome5/css/all.min.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii

JCB îşi prezintă noile excavatoare mijlocii între 4 şi 6 tone

Via-Mobilis - le 12/02/2016 16:52 - De
Noutăţi din Lucrări publice & Construcţii Jcb

Constructorul de utilaje pentru lucrări publice JCB îşi prezintă în februarie 2016 cele patru noi modele de excavatoare mijlocii între 4,8 şi 5,7 tone: 48Z-1, 51R-A, 55Z-1 şi 57C-1.

  JCB îşi prezintă noile excavatoare mijlocii între 4 şi 6 tone

  Performanţe îmbunătăţite pentru noile excavatoare mijlocii de la JCB

  Înainte de toate, trebuie subliniat faptul că cele patru noi utilaje de la JCB păstrează calităţile modelelor precedente: caroseria din oţel şi balansierul cu 4 plăci sudate ce le optimizează robusteţea şi rigiditatea. Pentru a îmbunătăţi performanţele maşinilor sale, marca a pus la punct o gamă nouă de cupe, concepută pentru reducerea retenţiei de material şi simplificarea umplerii. Braţul principal al utilajelor este mai lung iar braţul balansierului este mai scurt. Această structură permite creşterea cu 5% a înălţimii de deversare prin comparaţie cu ultima serie, uşurând astfel încărcarea autobasculantelor pe şantiere. Mai mult, îmbunătăţirile aduse sistemului hidraulic cresc puterea cupei cu 9% faţă de seria precedentă. În fine, aceste patru excavatoare mijlocii de la JCB sunt echipate cu un motor solid Tier-4 Interim produs de Perkins şi capabil să dezvolte o putere de 48 CP.

  Securitate mai bună şi confort sporit pe ultimele modele de excavatoare mijlocii de la JCB

  Cabinele celor patru noi modele de excavatoare mijlocii de la JCB sunt echipate cu un nou ecran de vizualizare. În plus, marca a înzestrat aceste noi utilaje cu un sistem de comenzi inspirat direct din lumea automobilului. Într-adevăr, acest sistem permite operatorului să parametrizeze debitele hidraulice auxiliare pentru două echipamente distincte. El mai permite şi reglarea luminilor de lucru, a girofarurilor şi a ştergătoarelor de parbriz.

  Ultimele modele de excavatoare mijlocii de la JCB mai sunt dotate în opţiune cu o funcţie de ridicare securizată, dublată de un sistem de alertă în caz de suprasarcină la ridicare.

  În sfârşit, pentru a mări securitatea operatorilor, cabinele pot fi echipate în opţiune cu faruri de lucru cu LED pentru condiţii de lucru mai bune pe timp de noapte. Astfel, iluminarea cabinei e asigurată timp de trei minute după oprirea utilajului.

  L’entretien facilité pour les nouvelles midi-pelles JCB

  Pentru o mai simplă întreţinere a excavatorului, constructorul a îmbunătăţit accesul la motor prin capote cu deschideri largi. În plus, planşeul cabinelor este detaşabil pentru a facilita accesul la principalele componente hidraulice.

  Şasiul inferior al utilajelor este deschis şi are lonjeroanele înclinate pentru o curăţire mai uşoară şi pentru evitarea acumulării de material.

  În cele din urmă, cele patru utilaje dispun de sistemul de monitorizare LiveLink JCB. Acest dispozitiv indică operatorului orele de funcţionare a utilajului şi nivelul său de carburant.

   

  Comentarii

  Adresa Dvs. de e-mail nu va apărea pe site.

  Datele Dvs. personale nu vor fi comunicate niciodată unor terți.

  Anularea înscrierii este posibilă prin link-ul “Anulare înscriere” din newsletter-ul nostru sau prin trimiterea unui mesaj e-mail către: info@via-mobilis.com

  Acest site web este protejat prin reCAPTCHA. Sunt valabile Regulile de confidențialitate și condițiile de utilizare ale Google.

  Actualitatea în permanenţă

  Vă rugăm să aşteptaţi…