/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Macarale turn second-hand

 144 anunţuri de macara turn second-hand

Dispunere 1 pe 7
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de macara turn:

Potain, Liebherr, Terex, Spierings, Saez, Jaso, Raimondi, Eng Cranes
Macarale turn Macaralele turn sunt macarale staționare utilizate pe șantierele de construcții înalte. Există două tipuri de macarale turn: macarale cu montare automată sau macarale cu montare automată (GMR sau GMA) și macarale cu montare în secțiune (GME). GMA-urile sunt derulate în mod autonom, fie hidraulic, fie mecanic, printr-un sistem de cabluri și trolii, în timp ce GME-urile sunt asamblate printr-o macara mobilă. O macara turn constă dintr-un catarg cântărit la baza sa și un braț perpendicular atașat la un pivot. Contrabanda, de asemenea balastată, acționează ca o contragreutate atunci când ridică sarcina. Cabina permite operatorului macaralei să controleze macaraua. Fixat sub braț, dispozitivul de ridicare permite transferul și ridicarea sarcinilor. Majoritatea macaralelor turn sunt echipate cu un braț de zăbrele. Acestea sunt ponderate pentru a preveni bascularea, iar instalarea lor este supusă unui control strict de siguranță și a unui studiu de mediu. Macaralele turn sunt echipate cu un anemometru care măsoară viteza vântului și oprește activitatea atunci când depășește 72 km / h. Atunci când vântul este prea puternic, macaralele sunt puse în „pante” pentru a evita răsturnarea. Potain, Saez, Liebherr, Spierings, Soima ... Anunțurile pentru macaralele turn second-hand sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: