/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Macarale cu montare rapidă second-hand

 80 anunţuri de macara cu montare rapidă second-hand

Dispunere 1 pe 4
<<
<
1 2 3 4
>>

Principalele mărci de macara cu montare rapidă:

Potain, Cattaneo, Terex, Liebherr, Tadano, Dalbe, Edilgru, FB
Macara cu montare automată (GMR) Macara cu montare automată (GMR), sau Macara cu montare automată (GMA), este o macara turn care este ridicată autonom printr-un proces mecanic sau hidraulic. Punerea în funcțiune a acestui tip de macara este astfel mult mai simplă decât cea a macaralelor cu montare parțială (GME) care sunt asamblate de o macara mobilă. Macaralele cu montare rapidă sunt ideale pentru lucrări pe termen scurt, deoarece pot fi montate, demontate și transportate cu ușurință. Majoritatea CMG-urilor sunt într-adevăr controlate radio de un singur operator. Sunt deosebit de potrivite pentru lucrul la clădiri mici la o înălțime medie sau în spații înguste. Brațul macaralei cu montare rapidă poate fi orizontală sau ușor ridicată pentru a câștiga înălțime. Pe orizontală, vârful poate fi pliat înapoi pentru a evita lovirea clădirilor din jur. Tadano, Kato, Potain IGO, XCMG, Kobelco, Liebherr, Terex ... Anunțurile pentru GMR-uri uzate sunt pe Europa-Lucrări-Publice.com!
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: