/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Macarale mobile second-hand

 466 anunţuri de macara mobilă second-hand

Dispunere 1 pe 23
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de macara mobilă:

Liebherr, Grove, Terex, Demag, Faun, PPM, Locatelli, Ormig
Macara mobila Ce este o macara mobilă? Macaraua mobilă, cunoscută și sub numele de macara de camion, macara autopropulsată sau macara montată pe camion, este un dispozitiv de ridicare care poate fi fie autopropulsat, fie montat pe un șasiu de camion. Macaralele mobile sunt ușor de transportat de la un loc de muncă la altul, deoarece pot circula pe șosea datorită numeroaselor lor osii și anvelope. Macaralele cu teren accidentat pot circula și pe suprafețe dificile. O macara mobilă poate fi echipată fie cu un braț telescopic care mărește înălțimea de ridicare, fie cu un braț cu zăbrele care mărește capacitatea de ridicare. La sfârșitul brațului, cablurile de ridicare activează blocul și cârligul care permit ridicarea sarcinilor. Pe șasiu și roți, stabilizatoarele împiedică răsturnarea macaralei. Autopropulsată macarale sunt echipate cu o singură cabină care permite controlul atât al mișcărilor și a operațiunilor de ridicare, în timp ce macarale portante au două cabine separate: unul pentru conducere camion și o alta pentru manevrarea camionului macaralei.. Modelele recente au un C.E.C. (State of Charge Controller), un fel de computer de bord care semnalează o posibilă supraîncărcare și ajută la prevenirea accidentelor. Operatorul macaralei mobile trebuie să dețină un Caces specific. Pe Europa-Lucrări-Publice.com, găsiți toate macaralele autopropulsate second hand (20t, 35t, 50t, 100t etc.) de la principalii producători: Tadano TG, Kato NK, Liebherr LTM, Grove, XCMG, Demag. Care sunt principalele mărci de macarale mobile? Principalele mărci de macarale mobile prezente pe Europa-Lucrări-Publice.com sunt: Macara mobilă Liebherr Macara mobilă Tadano Macara mobilă Grove Macara mobilă Kato Macara mobilă PPM Macara mobilă Terex Demag macara mobilă Macara mobilă Faun Macara mobilă Locatelli Macara mobilă MAN Macara mobilă Mercedes Macara mobilă Ormig Macara mobilă XCMG Macara mobilă Palfinger Care este prețul unei macarale mobile second-hand? Pe Europa-Lucrări-Publice.com, cel mai mic sau cel mai mic preț pentru o macara mobilă uzată este de aproximativ 3.000 EUR. Prețul mediu este de 175.000 EUR. Căutați cea mai ieftină macara mobilă? Europa-Lucrări-Publice.com este locul potrivit pentru a cumpăra o macara mobilă la un preț scăzut. Dacă sunteți în căutarea unei macarale mobile second-hand, o veți găsi la cel mai bun preț printre anunțurile noastre pentru utilaje profesionale și personale.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: