/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Excavatoare Volvo second-hand

 314 anunţuri de excavator Volvo second-hand

Dispunere 1 pe 15
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de excavator:

Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Volvo, Kubota, Liebherr, Yanmar, Hyundai
Excavator Volvo: anunțuri second hand pe Europa-Lucrări-Publice.com Pe un șantier, este esențial un excavator adaptat care își găsește utilizarea în toate etapele șantierului. Acesta este motivul pentru care site-ul nostru oferă anunțuri pentru diverse excavatoare second hand la cel mai bun preț. Alegerea unui excavator Volvo folosit este asigurarea încrederii într-un producător de referință care vă va permite să utilizați echipamente de o calitate incontestabilă. De zeci de ani, managerii de site-uri au continuat să aibă încredere în marcă; mulți sunt mulțumiți de ea. Volvo, un mare succes pentru marca suedeză Pe Europa-Lucrări-Publice.com, dacă sunteți în căutarea unui excavator Volvo, veți fi răsfățați pentru alegere: într-adevăr, site-ul nostru are mai mult de 450 de înregistrări pentru cumpărarea unui excavator Volvo folosit. Volvo Construction Equipment, filiala exclusivă a producătorului de mașini de construcții, este una dintre cele mai mari companii din industrie. Alegerea unei mașini de construcție, și mai ales a unui excavator Volvo second-hand, înseamnă alegerea diferitelor valori dragi grupului: Inovare și aducerea pe piață a instrumentelor de ultimă generație. Acest accent pus pe inovație este facilitat de apartenența Volvo Construction Equipment la un mare grup internațional. Filiala beneficiază astfel de resurse substanțiale, o mare parte din acestea fiind dedicată inovațiilor. Asistență de calitate și întreținere ușoară (piese de schimb ușor de înlocuit) Alegerea excavatorului dumneavoastră de construcții Volvo Există criterii importante de luat în considerare la selectarea unui excavator Volvo. Dimensiunea brațului: pentru ca lucrările să fie efectuate în profunzime (săpături, săpături, conducte), este esențial să alegeți un braț mai lung. Pe de altă parte, pentru munca în case private, de exemplu, sau pe șantierele mici, un mic pendul va fi mai mult decât suficient. Copertina este apreciată în mod diferit de către managerii de șantier; pe un mini excavator, unii consideră că este anti-basculare în comparație cu o cabină; dar o cabină închisă de ferestre solide poate fi de asemenea utilă, mai ales iarna.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: