/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Excavatoare Komatsu second-hand

 409 anunţuri de excavator Komatsu second-hand

Dispunere 1 pe 20
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de excavator:

Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Volvo, Kubota, Liebherr, Yanmar, Hyundai
Excavatoare Komatsu: anunțuri folosite pe Europa-Lucrări-Publice.com Căutați un excavator Komatsu second-hand? Aruncați o privire la site-ul nostru Europa-Lucrări-Publice.com și vedeți anunțurile noastre de excavator second-hand. Alegeți excavatorul care se potrivește cel mai bine șantierului dvs. și nevoilor sale. De mai bine de o sută de ani, compania japoneză Komatsu și-a construit o reputație solidă de excelență și fiabilitate. Komatsu este într-adevăr specializat în proiectarea excavatoarelor. Oferim excavatoare pentru construcții, precum și o gamă largă de utilaje pentru construcții adaptate tuturor nevoilor. Alegeți excavatorul Komatsu pe site-ul Europa-Lucrări-Publice.com: oferim peste 600 de vânzare. Care sunt specificitățile excavatoarelor Komatsu? Mulți maeștri au ales să cumpere un excavator Komatsu folosit; de fapt, compania și-a îmbunătățit considerabil calitatea echipamentelor în ultima vreme. Concesionarul și-a concentrat îmbunătățirile asupra a două provocări majore pentru șantierele de construcții: reducerea costurilor de întreținere și reducerea lucrărilor de reparații. An după an, Komatsu i-a convins pe șefii de șantier de eficiența echipamentelor sale. Un alt punct forte al Komatsu este raportul calitate-preț excelent, iar linia de excavatoare Komatsu este una dintre cele mai diverse din industrie. Cum să alegeți excavatorul dvs. de construcție? Un excavator Komatsu poate cântări până la două sute șaizeci și patru de tone; puterea sa poate ajunge până la 439 de cai putere. Dimensiunea brațului va fi un element important în funcție de natura lucrării; astfel, pentru lucrările de demolare, este mai consistent să optezi pentru un braț lung, special conceput pentru acest tip de activitate.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: