/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Excavatoare Hitachi second-hand

 325 anunţuri de excavator Hitachi second-hand

Dispunere 1 pe 16
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de excavator:

Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Volvo, Kubota, Liebherr, Yanmar, Hyundai
Excavator Hitachi: anunțuri folosite pe Europa-Lucrări-Publice.com Site-ul Europa-Lucrări-Publice.com oferă mii de reclame pentru vânzarea și achiziționarea de mașini de construcții second hand. Pe site-ul nostru veți găsi o gamă largă de echipamente pentru construcții, cu mărci de referință precum Hitachi. Anunțurile pentru excavatoare second hand Hitachi sunt printre cele mai populare. Hitachi, un producător de referință? Hitachi a fost înființată acum 70 de ani. De la crearea companiei, Hitachi a avut grijă să transmită un ADN specific mașinilor sale: sentiment de inovație, siguranță privilegiată, eficiență și echipamente durabile. De aceea, un excavator Hitachi folosit este o investiție înțeleaptă pentru un manager de construcții. În plus, Hitachi acordă o importanță deosebită respectului pentru mediu: în 2014, compania a comercializat un model de excavator hibrid în Europa. De asemenea, merită remarcat parteneriatul solid, care a fost în vigoare de trei decenii între Hitachi și John Deere. Ce criterii ar trebui să țineți cont de excavatorul dvs. Hitachi? Cum selectați excavatorul Hitachi folosit pentru munca dvs.? În funcție de nevoile dvs., este posibil să aveți nevoie de echipamente specifice. Iată câteva date care vă vor ajuta să faceți alegerile corecte: Excavatoarele pe șenile sunt cele mai frecvente. Sunt mai potrivite pentru terenuri mai accidentate sau mai înclinate. Aveți grijă să alegeți lățimea pieselor dvs. în funcție de site-ul dvs. Excavatoarele cu roți sunt mai rapide și mai manevrabile; sunt mai potrivite pe gudron și pe un teren mai fragil. Pentru un amplasament la scară umană, un miniexcavator (maximum zece tone) este perfect potrivit. Brațul unui mini excavator Hitachi poate ajunge până la cinci metri, iar dimensiunile reduse îi permit să funcționeze pe toate tipurile de locuri de muncă, în interior și în exterior. Brațele dintr-o singură bucată sunt cele mai robuste, în timp ce brațele offset pot fi utilizate pe o axă paralelă cu cadrul și, prin urmare, sunt mai manevrabile.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: