/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Buldozere Liebherr second-hand

 25 anunţuri de buldozer Liebherr second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de buldozer:

Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Shantui, Fiat-Allis, Case, Fiat, Hanomag
Buldozer Liebherr: anunțuri folosite pe Europa-Lucrări-Publice.com De aproape cincisprezece ani, Europa-Lucrări-Publice.com postează online reclame pentru buldozere second hand. Site-ul nostru este creat pentru profesioniștii din lucrările publice. O modalitate de a vă optimiza site-ul, cumpărând echipamente de referință la un cost mai mic. Am pus anunțuri online pentru o varietate de materiale: excavatoare de construcții, încărcătoare, dar și alte echipamente esențiale pe un site, cum ar fi buldozerul Liebherr. Alegerea unui buldozer Liebherr Gama de utilaje pentru construcții Liebherr este deosebit de largă: Excavatoare hidraulice și cu roți Macarale Încărcătoare Buldozerul Liebherr a contribuit la reputația mărcii. În esență, un buldozer este utilizat în trei etape cheie ale sitului: transportul de încărcături, nivelarea solului și scarificarea. La Liebherr, datorită unui serviciu de inovație dedicat, toate buldozerele pot fi utilizate în fiecare dintre aceste etape, modificând accesoriile (lama, cupa) într-un mod adecvat. Acestea sunt special concepute pentru o rentabilitate maximă, în special pentru a reduce cât mai mult posibile lucrări de întreținere. Site - ul dvs. este astfel optimizat la maxim. Alegeți siguranța cu un buldozer Liebherr Înainte de a încredința comenzile buldozerului dvs. Liebherr de ocazie, este important să verificați anumite puncte: importanța purtării centurii de siguranță, verificarea faptului că accesoriile de siguranță (casca) sunt uzate etc. Preferă un operator de mașină cu Caces. Această formare nu este obligatorie pentru a conduce un buldozer pe un șantier de construcții, dar este foarte recomandat , deoarece certifică faptul că șoferul are o comandă perfectă a tuturor rules.Remember de siguranță că orice operator mașină de construcție trebuie să justifice o certificare examen medical care vizuale lor iar abilitățile auditive le permit să opereze o mașină de construcție în deplină siguranță.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: