/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Buldozere Komatsu second-hand

 89 anunţuri de buldozer Komatsu second-hand

Dispunere 1 pe 5
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de buldozer:

Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Fiat, Fiat-Allis, Shantui, Case, Fiat-Hitachi
Buldozer Komatsu: reclame folosite pe Europa-Lucrări-Publice.com Alegerea unui buldozer Komatsu folosit este asigurarea că alegeți siguranța și eficiența pentru locul de muncă. De mai bine de cincizeci de ani, compania japoneză s-a poziționat ca unul dintre producătorii de referință. Descoperiți numeroasele avantaje ale unui buldozer Komatsu. Consultați anunțurile noastre de buldozer second-hand! Specificitățile buldozerelor Komatsu Buldozerele Komatsu sunt recunoscute pentru diferite calități: Fiabilitate Securitate Confort Productivitatea Puterea sa poate merge până la 916 de cai putere, pe care un element - cheie pe site - urile de pe o scară umană , ci și pe site - urile mai mari pentru lucrări de terasament , de exemplu , face pentru vânzarea modelului iconic second - hand Komatsu:. D 155 A-1. Komatsu a produs D 575A, cel mai mare buldozer din lume. Această mașină este atât de impunătoare încât trebuie demontată complet, înainte de a fi remontată complet pe șantierele de construcții. Caracteristicile unui buldozer Komatsu Un buldozer poate fi relativ ușoare (cele mai mici buldozere cântărește doar 5 tone), astfel încât acestea vor fi utile pe site - urile mici. Dar greutatea sa pot merge până la mai mult de o sută de tone. Puteți adăuga destul de ușor diferite accesorii pe un buldozer., pentru a optimiza site-ul: Lama poate fi modificată în funcție de lucrările de făcut: măsoară între 1,5 metri și 6 metri lungime; poate fi drept, curbat sau combinat. O găleată poate înlocui lama; buldozerul va fi apoi utilizat cu prioritate pentru transportul de încărcături grele. Dacă aveți multe călătorii de făcut și terenul este circulabil, favorizați un buldozer cu anvelope; pe de altă parte, dacă terenul este plan, vă recomandăm să optați pentru un buldozer pe șenile Komatsu.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: