/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Buldozere Caterpillar second-hand

 282 anunţuri de buldozer Caterpillar second-hand

Dispunere 1 pe 14
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de buldozer:

Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Shantui, Fiat-Allis, Case, Fiat, Hanomag
Buldozer Caterpillar Din anii 1930, producătorul american Caterpillar a dezvoltat o gamă largă de buldozere. Buldozerul Cat D8, în versiunea sa blindată, a fost folosit în timpul debarcărilor din Normandia. Modelele actuale de buldozere Cat pot fi împărțite în trei grupe: buldozere mici (Cat D3K2, D4K2 și D5K2), buldozere de dimensiuni medii (Cat D6K2, D6N, D6T, D7E) și buldozere mari (Cat D8T, D9T, D10T2, D11T) . Greutatea lor în stare de funcționare variază de la 8 la 104 tone, iar puterea lor de la 68 kW (92 CP) la 634 kW (862 CP), în funcție de model. În prezent, cele mai populare modele de pe piața uzată sunt buldozerele Caterpillar D6H, D7H, D6D, D8K, D7G și D8R. Căutați un buldozer Caterpillar? Găsiți anunțuri pentru buldozere Cat D3, Cat D4, Cat D5, Cat D6, Cat D7, Cat D8, Cat D9, Cat D10 și Cat D11 second hand. Buldozer Caterpillar: anunțuri folosite pe Europa-Lucrări-Publice.com Buldozerul este una dintre mașinile esențiale pe un șantier. Utilizat în scopuri de demolare, dar și pentru nivelarea terenului, este deseori chemat să mute materiale. Pe Europa-Lucrări-Publice.com oferim anunțuri pentru toate tipurile de mașini de construcții de vânzare; în special, veți găsi mai mult de o mie de anunțuri pentru buldozere second hand. Buldozerul Caterpillar este unul dintre brandurile cele mai populare printre maiștri. Producătorul s-a stabilit pe piață de aproape o sută de ani și își menține poziția de lider în sectorul mașinilor pentru construcții. Specificitățile buldozerelor Caterpillar De ce să alegeți un buldozer Caterpillar? În primul rând, acest brand istoric există încă din 1925. Cat este liderul mondial în sectorul utilajelor pentru construcții, în ceea ce privește reputația, dar și varietatea de linii. Unele buldozere Caterpillar au fost folosite chiar și la debarcare! Când utilizați un buldozer Caterpillar Buldozerul Caterpillar este destinat pentru diferite tipuri de locuri de muncă. Acestea pot include: Decojire, inclusiv pe terenuri puternic vegetate Defrișări Nivelarea terenului Lama sa poate avea diferite funcții: Dacă lama este orizontală, buldozerul va fi folosit mai mult pentru răzuirea deplasării pământului; adâncimea de tăiere va fi apoi de 20 până la 30 cm ceea ce poate permite efectuarea lucrărilor de conducte. Poziția înaltă permite transportarea încărcăturilor Poziția intermediară permite reglarea piloților. Piloții pot fi nivelați dacă lama este orientată în direcția de deplasare. Buldozerul Caterpillar poate fi optimizat cu diferite accesorii, făcându-l o mașină de construcție foarte versatilă.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: