/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Utilaje de foraj, bataj, taiere second-hand

 228 anunţuri de utilaje de foraj, bataj, taiere second-hand

Dispunere 1 pe 11
<<
<
1 2 3 4 5
>>

Principalele mărci de utilaje de foraj, bataj, taiere:

Vermeer, Case, Klemm, Soilmec, Tamrock, Atlas Copco, Liebherr, Sandvik
Mașină de găurit - Mașină de găurit Mașina de găurit este o mașină utilizată pentru găurire, adică pentru a săpa găuri în pământ. Există burghie verticale și burghie orizontale. Burghiul vertical este folosit pentru a găsi apă sau pentru a săpa fundații. Burghiu orizontal este utilizat pentru lucrări subterane (gaz, canalizare). Componenta principală a burghiului este capul de burghiu sau melcul; poate fi echipat cu un butoi de miez pentru a preleva probe de pe câmp. Mașina de stivuit, numită și „clopot” sau „oaie”, este utilizată pe șantierele de construcții pentru a conduce în grămezi care servesc drept fundații sau pentru a consolida o structură. În trecut, șoferul de grămadă era operat de un grup de bărbați care trageau o frânghie; a fost folosit în special în construcții pe piloți. Astăzi, vibratoarele și ciocanele hidraulice sunt folosite pentru a conduce diferite tipuri de piloți, lemn, oțel sau beton. Șanțul este o mașină folosită pentru săparea șanțurilor în operațiuni de cablare sau drenaj. Există șanțuri pentru roți sau șanțuri pentru lanț. Șanțul pentru roți, echipat cu dinți, este mai rapid și mai economic. Șanțul cu lanț este adesea echipat cu un covor de excavare. Există, de asemenea, micro-tăietoare pentru lucrări de precizie. Licența de categoria 2 Caces este adesea necesară în Franța pentru conducerea acestei mașini pe șantiere. Căutați anunțuri pentru burghiu, clopote și șanțuri second-hand de la Vermeer, Atlas Copco, Bauer, Klemm, Soilmec și Ditch-Witch.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: