/themes/plugins/fancybox/css/fancybox.css
Meniu principal
Spațiile mele
Meniu principal
Informații utile
Cumpăraţi
Vindeţi
Link-uri utile
Aveti nevoie de ajutor?
Bună ziua, identificați-vă
  Publicati un anunţ
Spațiile mele
Autentificați-vă
Sunteți nou pe site?

Utilaje pentru piloţi-percuţie second-hand

 31 anunţuri de utilaje pentru piloţi-percuţie second-hand

Dispunere 1 pe 2
<<
<
1 2
>>

Principalele mărci de utilaje pentru piloţi-percuţie:

Liebherr, Delmag, Klemm, Bauer, Atlas Copco, Caterpillar, MAN, Prakla
Mașina treierat, de asemenea , numit un clopot sau berbec, este utilizat pentru a conduce vehicule de oțel, beton sau piloți de lemn în pământ , în scopul de a consolida construcții sau a pune bazele unei structuri de inginerie sau de construcție. „O clădire. Se folosește, de exemplu, pentru așezarea grămezilor de tablă care permit construirea unui bastard (retenție temporară de apă). Se folosește și pentru construcții pe piloți. O oaie constă de obicei dintr-un cadru, o șină de ghidare și un vibrator (vibrator) sau un ciocan hidraulic pentru a lovi pe grămezi. Înălțimea de cădere a pilotului este măsurată în metri, iar frecvența pilotului este măsurată în curse pe minut. Se face o distincție între clopote trage acționată manual printr - un sistem de frânghii, faceți clic pe clopote, echipate cu un troliu de viteze, și clopote mecanice, a căror troliu poate fi acționat fie printr - un motor electric sau de un motor termic.. Atunci când mașina de treierat este echipată cu un motor diesel, aceasta se numește oaie-diesel. Echipamentele vibratoare de ciocănire utilizate pot fi găsite pe Europa-Lucrări-Publice.com: consultați anunțurile Junttan, IFM, Liebherr, Hydra, Sunward, IHC.
Europa-Lucrări-Publice.com este un site web de anunţuri de mică publicitate despre utilaje pentru lucrări publice second-hand, noi sau accidentate

Loc de întâlnire între vânzătorii şi cumpărătorii (cumpărare / vânzare / închiriere de lungă durată) de pe piaţa de utilaje de construcţii şi de lucrări publice.


Celelalte site-uri ale grupului: